Во тек се аранжманите за Велигден, како и за Лето 2017 - За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Veligden-2017 Zima-2016-17 Online-Avio-Bileti

Концерт на Тони Цетински и Владо Георгиев

 Арена Борис Трајковски - Скопје - 18-ти Февруари

Toni Cetinski i Vlado Georgiev

ПУШТЕНИ КАРТИ ВО ПРОДАЖБА

За инфо и резервации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата.

Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб