Во тек се аранжманите за Нова Година и Зима 2017/18 - За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Restoran-A2-Vranje-2018 Belgrad-Nova-Godina-2018-2 Early-Booking-Zima-2017-2018 Online-Avio-Bileti

Белград - 8-ми Март 2017

Сместување во Центар Балашевиќ

1 ден  10.03.2017                                 Куманово – Белград
Состанок на групата во 02:00 часот. Попатно планирана пауза по договор. Патувањето продолжува преку граничен премин Табановце. Царински формалности. Пристигнување во Београд во утрински часови. Бидејќи се пристигнува во утрински часови, ќе се посети првин Калемегдан. По завршена прошетка следи разглед на градот со туристички водич. Сместување во хотел . Слободно време, можност за  посета на сплав. Враќање во хотел. Ноќевање.

2 ден 11.03.2017                                          Белград
Појадок. По појадокот следува прошетка по најпознатата улица Кнез Михајлова и разглед на градот .Во попладневните часови се упатуваме во хотелот ,одмор и припрема за организираната  свечена вечера .

3 ден 12.03.2017                                  Белград – Куманово
Појадок. По појадок се посетува еден од најпосетениот и најпознатиот трговски центар во Србија, Ушќе. Заминување од Београд во договорено време. (околу 14:00). Попатен одмор, царински формалности. Пристигнување во вечерните часови во Куманово.

 

Цена по лице  :   90 евра ( 5.580,00 )

 

Во цената Е вклучено:

  • 2 ноќевања со појадок во Центар,,Балашевиќ , Београд со појадок
  • Свечена вечера со музика на 11.03.2017 со неограничен пијалок
  • Превоз со високотуристички автобус на наведена релација
  • Сместување во двокреветни соби
  • Организација и реализација на аранжманот

Во цената НЕ Е вклучено:

  • Патничко осигурување 120ден.
  • Посета на еден од атрактивните сплавови во Белград

НАПОМЕНИ:
За реализација на програмата потребен е минимален број од 40 патници, во спротивно агенцијата го задржува правото на измена на цената или аранжманот да го сторнира, со известување на патниците минимум 5 дена пред датата на поаѓање, со што агенцијата не сноси никаква одговорност..
Агенцијата не е надлежна да ја цени исправноста на патните документи на патниците....
За ова патување важат Општите услови за патување на СКТМ во согласност со Законот за туристичка дејност и Законот за облигациони односи на Република Македонија. 
Аранжманот може да претрпи промени во зависност од условите. 

 

Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб