8-ми Март 2017 - Белград за само 90 евра | Зима 2017 - Банско, Боровец, Пампорово... За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Belgrad-8-mi-Mart-2017 Belgrad-specijalna-ponuda Zima-2016-17 Vlado-Toni-2017 Koncert-Ceca-2017 Online-Avio-Bileti

Ценовник за ски услуги во Банско - Зима 2016/2017

Ски услуги

Возрасни

Деца до 11.99 год.

3 дена

6 дена

3 дена

6 дена

Ски карта+скии и штеки

96€

156€

60€

97€

Ски карта + скии,штеки и кондури

108€

178€

71€

112€

Ски карта + часови по скијање (во група)4 часа на ден

110€

197€

74€

124€

Ски карта+часови по скијање(во група)

2 часа на ден

106€

166€

/

/

Комплет ски пакет(скии,штеки,кондури ски карта, часови по скијање 4 часа на ден)

114€

211€

85€

129€

Комплет сноуборд пакет

(сноуборд,кондури,ски карта,часови по сноуборд 3 дена х 2 часа на ден)

158€

230€

/

/

Ски карта + сноуборд + кондури

133€

213€

/

/

Ски карта + сноуборд

107€

174€

/

/

 

 

 

Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб