Во тек се аранжманите за Лето 2017 - За повеќе информации обратете се преку нашиот контакт или директно во агенцијата. Ви благодариме.
Halkidiki-Apartmani Halkidiki-Hoteli-paket-aranzmani-2017 Tasos-2017 Skijatos-2017 Krf-2017 Leto-Ksamil-2017 Online-Avio-Bileti

СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ во Пампорово - Зима 2016/2017

Цени во ЕВРА *Деца се третираат до 11.99 г.

Услуги

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

возрасен

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

1. Наем ски и штеки

15

12

17

12

22

14

26

15

28

17

32

20

41

27

53

41

2. Наем кондури

15

12

17

12

22

14

26

15

28

17

32

20

41

27

53

41

3. Наем ски комплет

21

16

26

18

34

24

42

28

50

34

57

39

69

48

94

62

4. Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

32

26

42

32

57

43

67

45

71

48

85

62

108

76

130

90

5. Лифт карта

53

30

75

45

98

59

103

73

123

82

144

95

184

120

229

149

7. Ски гардеробер

6

6

7

7

8

8

8

8

9

9

10

10

11

11

15

15

8.Голем/сноуборд пакет /3+4+5/**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

75

51

108

73

134

96

176

119

195

124

226

134

270

185

375

240

9.Мал ски пакет /4+5+7/ **Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

61

42

92

60

116

80

139

94

158

105

178

119

215

140

283

204

10.Мал ски пакет /3+5/

59

40

85

57

113

75

137

92

153

97

176

113

211

137

273

182

11. Сноуборд

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

Наем сноу борд + "soft shoes"

28

42

57

61

65

74

96

131

Ски училиште по 2 часа на ден

29

43

58

70

80

92

117

159

12.Специјален пакет 'Научи да скијаш'

6 дена возрасен

9 дена возрасен

6 дена деца

9 дена деца

Наем ски штеки, кондури

184

260

122

173

Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

Лифт карта

13. Ски детска градинка "Kinder Club" за деца на возраст от 4 до 7 години:
Ски центар Малина №2, Работно време: 9.00 - 16.30 ч.

Полудневен/без ручек

Целодневен престој со ручек

Еден ден

16

25

Два дена

26

47

Три дена

36

51

Четири дена

47

69

Пет дена

59

89

Шест дена

64

96

Девет дена

90

142

Целодневниот престој со ручек 12.00 - 13.00 - е со организиран транспорт во основниот ресторан на хотел "Перелик"

15. РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА - 10% попуст за резервации и уплати до 20.11.2016

Деца до 6,99 користат бесплатна ски карта, со придружник, плаќаат за ски гардеробер и ски училиште.

 

 

 

Оли Травел - Куманово
Слаткарница Зафир - Куманово
Ирски паб